Jan Paul: Hvala svima, pokrenuli smo nezaustavljive promene

Rešavanje problema pasa lutalica u Lazarevcu
March 2, 2018

Zelena stranka srbije zahvaljuje se svima koji su izašli i dali podršku našem izbornom programu.

Jasno i odgovorno pozivamo buduće odbornike grada Beograda da se u celom svom mandatu pridržavaju svojih predizbornih obećanja i programskim tačkama koje se odnose na čistiji vazduh, čistu vodu, zdravu i bezbednu hranu, izgradnju kanalizacije u svim gradskim opštinama kako bi se obezbedili normalni uslovi za život građana i sačuvali od zagađenja životna sredina i naše reke Dunav i Sava.

Za bezbednost hrane i zdravlje građana svako od nas se mora naročito zalagati, jer je to problem kod kog se ne može odlagati sa rešavanjem. Uvođenje električnih autobusa, besplatan parking na prilaznim putevima gradu, povoljne cene javnog prevoza za one koji ga i koji koriste ove parkinge van grada, povoljni krediti za toplotnu izolaciju objekata, unapređenje komunalnih službi investicije u parkove i zelenilo i rekreativni sport, vrtiće i drugo, treba da budu na listi prioriteta svih nas, jer samo ako sačuvamo naše zdravlje i životnu sredinu možemo da se nadamo boljem životu.

Pored čestitke koju upućujemo svim gradskim odbornicima, tražimo od njih i da preuzmu puno odgovornost za rešavanje problema sa kojima će se uhvatiti u koštac, jer od njihovog angažovanja zavisi kako će Beograd izgledati za četiri godine.

Uprkos neravnopravnom tretmanu u medijama, lažnim optužbama, Zelena stranka Srbije je svakako postigla svoj cilj, a to je podizanje svesti o neophodnosti rada na unapređenju životne sredine. U tome smo toliko uspeli da su, kako je vreme odmicalo,  i najveće stranke pozajmljivale naš program i odjednom krenule da se bave stvarnim problemima grada i građana Beograda.

Zelena stranka Srbije će nadgledati rad odbornika koji su izabrani, i boriti se kao i do sada za prava građana na bolji život i zdravu i čistu životnu sredinu.

Jan Paul, predsednik stranke