parallax background

Oboren sajt Zelene stranke Srbije

Proglašena lista broj 9, Zelene stranke Srbije
January 28, 2018
Problem novobeogradskog Akva parka se mora rešiti
February 16, 2018

U noći između srede i četvrtka, 15. februara 2018. godine, oboren je sajt Zelene stranke Srbije. O slučaju su obaveštene odgovarajuće službe MUP, a posle nekoliko sati, sajt Zelene stranke Srbije, nastavio je da radi zahvaljujući izuzetnom trudu stručnog informatičkog osoblja.

Predsednik stranke, g. Jan Paul, pita se kome ovaj postupak služi na čast i na koji način će pomoći da građani Srbije žive bolje i zdravije, da se njihov glas čuje u Skupštini grada Beograda. Tom prilikom, Jan je izjavio:

Pretpostavljamo ko je ovo mogao uraditi. Nema puno ljudi na političkoj sceni Beograda kojima bi ovo išlo na ruku. Ipak, ideju o zdravom životu svih građana Srbije, koju naša stranka zastupa, neće moći da zaustavi bilo kakav tehnički problem. Onima koji su se na ovaj način pokušali baviti politikom, poručujemo da se ostave naše politike i porade na sopstvenim programima za boljitak građana Srbije i stručnom kadru.

Pozivamo vas da na ovim beogradskim izborima izađete na birališta i zaokružite broj 9. Na taj način daćete glas jedinoj pravoj Zelenoj stranci u Srbiji i biti sigurni da potrebe građana Beograda neće ostati samo puka statistika u okviru političkih kampanja, već će biti tretirane sa jednakom važnošću kao i sve druge potrebe u okviru skupštinskih diskusija.